اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی
شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳- ۱۳:۰۱:۲۵

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی

پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۳ در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری متخصصان حوزه اطلاعات و محاسبات کونتومی به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی روز در این حوزه و همچنین آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی با پژوهش‌ها و پژوهشگران این حوزه تحقیقاتی است.

محاسبات و الگوریتمهای کوانتومی، اطلاعات و ارتباطات کوانتومی، تصحیح خطای کوانتومی، ترمودینامیک کوانتومی، نظریه منابع، مترولوژی کوانتومی، نظریه درهم تنیدگی، شبیه‌سازی کوانتومی و سیستم‌های کوانتومی باز از جمله موضوعات پنجمین کنفرانس ملی اطلاعات و محاسبات کوانتومی می باشد.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت https://www.psi.ir مراجعه نمایید.

poster-NCQIC2024high

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #میزبان #پنجمین #کنفرانس ملی #کنفرانس اطلاعات و محاسبات کوانتومی #...3