اخبار و رویدادها: پیام تبریک هیأت رئیسه دانشگاه به وزیر علوم،تحقیقات و فناوری

پیام تبریک هیأت رئیسه دانشگاه به وزیر علوم،تحقیقات و فناوری
سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳- ۱۱:۱۸:۰۸

هیأت رئیسه دانشگاه، در پیامی، انتصاب دکتر سیمایی‌صراف به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم را به وی تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام  به این شرح است:

بِسْمِ‌اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

استاد ارجمند جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
با سلام و احترام؛
حسن انتخاب حضرتعالی از سوی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و رای اعتماد چشمگیر نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به جنابعالی بعنوان «وزیر علوم، تحقیقات و فناوری» در «دولت وفاق ملی» را تبریک عرض می نماییم. امید است تعهد، تخصص و پیشینه ارزشمند علمی در حوزه و دانشگاه و همچنین تجربه باارزش جنابعالی در حوزه های مختلف مدیریتی از جمله آموزش عالی و‌ نیز سیاست گذاری های کلان دولت، بستر های لازم بمنظور ارتقاء جایگاه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور، رفع تنگناها و مشکلات موجود و نیز توسعه علمی و‌ متوازن آموزش، پژوهش و فناوری را بیش از پیش فراهم آورد.
همچنین فرصت را مغتنم شمرده، از تلاشها و زحمات صادقانه و ارزشمند استاد گرامی جناب آقای دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در دولت شهید رئیسی صمیمانه سپاسگزاری می نماییم.
توفیقات جنابعالی و پیشرفت جامعه بزرگ دانشگاهی کشور را از خداوند متعال مسئلت داریم.

فریم-جدید-خبری-(2)

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #تبریک رئیس دانشگاه #وزیر علوم...2