اخبار و رویدادها: دانشگاه در آستانه برگزاری دهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم‎های هوشمند

سه شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳- ۰۹:۱۴:۴۷

با توجه به اهمیت رو به رشد سیستم‌های پردازش دیجیتال و کاربردهای روزافزون آن‌ها در زمینه‌های مختلف علمی و صنعتی، دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری دبیرخانه دائمی کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎های هوشمند اقدام به برگزاری نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به اهمیت رو به رشد سیستم‌های پردازش دیجیتال و کاربردهای روزافزون آن‌ها در زمینه‌های مختلف علمی و صنعتی، دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری دبیرخانه دائمی کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎‌های هوشمند اقدام به برگزاری دهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم‎‌های هوشمند نموده است.

این کنفرانس که در تاریخ 5 و 6 دیماه 1403 برگزار خواهد شد، زمینه‎‌ای برای همفکری و تبادل دانش بیشتر بین محققین و پژوهشگران علمی و فنی در موضوع پردازش سیگنال و سیستم‎‌های هوشمند ایجاد می‌‎کند.

از تمامی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالان حوزه‌های صنعتی دعوت می‌شود تا مقالات خود را به این دوره از کنفرانس ارسال نمایند.

محورهای کنفرانس

محور اول:

پردازش سیگنال

پردازش سیگنالهای پزشکی

پردازش صوت و گفتار

پردازش تصویر و ویدئو

سنجش از دور

محور دوم:

بازشناسی الگو

یادگیری ماشین

داده کاوی

رباتیک