اخبار و رویدادها: پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند
دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳- ۱۲:۰۳:۰۲

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن چهارم شهریور ماه روز کارمند را به کارکنان پرتلاش دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر مرتضی ایزدی فرد به شرح ذیل است:

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و مجموعه دانشگاه صنعتی شاهرود نیز از این قاعده مستثنی نیست. پر واضح است هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان به ثمر نخواهد رسید.

روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام”رجایی” و “باهنر” مزین  شده را به تمامی یاوران علمی عزیز و دانشگاه تبریک عرض کرده، و از زحمات بی دریغ شما صمیمانه قدردانی می نمایم. سلامتی،سعادت و موفقیت روز افزون شما را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #تبریک #روز کارمند #رئیس دانشگاه ...2