اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان کشور شد.

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان کشور شد.
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳- ۲۱:۴۲:۲۸

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان کشور شد.

به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود، این دانشگاه میزبان هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال 1405 شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی، دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان  پسر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال 1405 شد.

مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه همچنین گفت: با حمایت رئیس و اعضا هیات رئیسه دانشگاه و همچنین احمد عجم نماینده شهرستان های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و رایزنی های صورت پذیرفته با سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی وزارت عتف، از بین هشت دانشگاه که درخواست میزبانی در بخش پسران و دختران را داده بودند، پس از ارزیابی و امتیازدهی شاخص های برگزاری المپیاد، میزبانی هفدهمین  دوره المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال ۱۴۰۵ به دانشگاه صنعتی شاهرود واگذار شد.

لازم به ذکر است؛ شانزدهمین دوره المپیاد در سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان در 16 رشته ورزشی از تاریخ 16 لغایت 24 مردادماه  در بخش پسران با شعار (رفاقت، رقابت، رهرو راه خدمت) برگزار گردید.

در مراسم اختتامیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر؛  پرچم میزبانی هفدهمین  دوره توسط مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و  رئیس دانشگاه اصفهان به مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود تحویل داده شد.

یاداور می شود، دانشگاه صنعتی شاهرود در دهمین دوره  نیز در بخش دختران  میزبان المپیاد فوق بود.