اخبار و رویدادها: دانشگاه میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

دانشگاه میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳- ۱۲:۱۶:۴۱

دانشگاه میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور 8 تیم برتر دانشگاه های کشور در دو گروه 4 تیمی از 31 تیرماه 1403 آغاز و تا 8 مردادماه ادامه خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی این دانشگاه با حضور 8 تیم برتر دانشگاه های کشور در دو گروه 4 تیمی از 31 تیرماه 1403 آغاز و تا 8 مردادماه ادامه خواهد یافت.

در این مسابقات تیم هایی از دانشگاه های لرستان، تهران، شهید بهشتی، صنعتی شاهرود، فردوسی مشهد، شیراز، گیلان و قم حضور دارند.

مدال و رتبه های این مسابقات، در رتبه بندی نهایی شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر در دانشگاه اصفهان لحاظ خواهد شد.

نتایج ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ روز اول این مسابقات:

دانشگاه لرستان 2 ---------  دانشگاه تهران 4

دانشگاه صنعتی شاهرود 0  ---------- دانشگاه شیراز 0

دانشگاه قم0 ----------  دانشگاه گیلان 1

دانشگاه شهید بهشتی 1 ----------- دانشگاه فردوسی 0

نتایج 1 مردادماه ۱۴۰۳ روز دوم این مسابقات:

دانشگاه لرستان 2 ---------  دانشگاه صنعتی شاهرود 0

دانشگاه فردوسی 1  ---------- دانشگاه قم0

دانشگاه شیراز 2----------  دانشگاه تهران 0

دانشگاه شهید بهشتی 1 ----------- دانشگاه گیلان 1

نتایج 2 مردادماه ۱۴۰۳ روز سوم این مسابقات:

دانشگاه تهران 3 ---------  دانشگاه صنعتی شاهرود 0

دانشگاه فردوسی 4  ---------- دانشگاه قگیلان 0

دانشگاه شیراز 5----------  دانشگاه لرستان 2

دانشگاه شهید بهشتی 0 ----------- دانشگاه قم 0

ضمنا این مسابقات در زمین چمن دانشگاه صنعتی شاهرود و زمین چمن دانشگاه آزاد شاهرود برگزار گردیده است و در ادامه، برگزاری مسابقات اخبار مرتبط با مرحله نیمه نهایی و نهایی نیز اعلام خواهد شد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #میزبان #مسابقات فوتبال #دانشجویان #دانشگاه ها #موسسات آموزش عالی کشور #...3