اخبار و رویدادها: انتصاب مجدد دکتر عادل دنیایی به عنوان مدیر گروه آموزشی مديريت ورزشی دانشگاه

انتصاب مجدد دکتر عادل دنیایی به عنوان مدیر گروه آموزشی مديريت ورزشی دانشگاه
دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳- ۱۳:۱۷:۱۰

انتصاب مجدد دکتر عادل دنیایی به عنوان مدیر گروه آموزشی مديريت ورزشی دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر عادل دنیایی به عنوان مدیر گروه آموزشی مديريت ورزشی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرودبه مدت دو سال دیگر؛ دکتر عادل دنیای استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان مدیر گروه آموزشی مدیریت ورزشی منصوب گردید.

در متن حکم آمده است:

ضمن قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی، به استناد تبصره ذیل بند «ب» ماده «8» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به موجب این ابلاغ به مدت دو سال دیگر به عنوان مدیرگروه آموزشی مدیریت ورزشی منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران محترم موجبات تعالی دانشکده را فراهم نموده و در انجام امور موفق و موید باشید.

انتصابات

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصاب #مدیرگروه آموزشی #مدیریت ورزشی...2