اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی در راستای طرح پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر

شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳- ۱۱:۱۸:۰۱

در راستای طرح پیشگیری و کنترل  آسیب های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر، مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه آموزشی در راستای طرح پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر برگزار نمود.

به گزارش روابط عممی دانشگاه صنعتی شاهرود، در راستای طرح پیشگیری و کنترل  آسیب های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر، مرکز مشاوره این دانشگاه صبح روز سه شنبه ۱۹ تیر ماه 1403 کارگاه آموزشی ویژه کارکنان این دانشگاه در محل تالار اقاقیا برگزار نمود.

این کارگاه با توضیحاتی در خصوص تاثیرات مواد مخدر، آسیب های اجتماعی، تاثیر آن بر فرزند پروری و همچنین اثرات انواع مواد توسط آقای نوری مدرس واحد پیشگیری مرکز بهداشت همراه بود و در آخر این کارگاه از واحد آسیب ها و مواد مخدر نیروی انتظامی سرهنگ ربیعی و سرهنگ صداقت به معرفی انواع مواد مخدر و اثرات سوء آن پرداختند .

لازم به ذکر است؛ در پایان طی جلسه ی حضوری سرهنگ ربیعی و سرهنگ صداقت همراه با محبوبه عرب اسماعیلی سرپرست مرکز مشاوره از این مرکز و بخش های مختلف خدمات رسانی به مراجعین بازدید نمودند.

photo12494566660photo12494566687photo12494950174

کلمات کلیدی: #کارگاه آموزشی #طرح پیشگیری #کنترل #آسیب اجتماعی #مبارزه #مواد مخدر #...3