اخبار و رویدادها: برگزاری مرحله دوم آزمون سراسری 1403 با شرکت سه هزارو479 داوطلب در دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳- ۱۳:۰۶:۴۹

دکتر محمد عطائی معاون آموزشی و تحصيلات تکميلی دانشگاه: مرحله دوم آزمون سراسری به عنوان بزرگترین رقابت علمی سال 1403 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کنکور کارشناسی به عنوان بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در4 حوزه امتحانی در این دانشگاه برگزار شد و پرونده آن در عصر روز پنجشنبه 22 تیر ماه جاری بسته شد.

دکتر محمد عطائی معاون آموزشی و تحصيلات تکميلی دانشگاه صنعتی شاهرود و نماینده تام الاختیار این آزمون، گفت: در مرحله دوم آزمون سراسری کارشناسی امسال در مجموع سه هزار و 479 داوطلب به تفکیک دو هزارو 131 داوطلب دختر و هزارو 348 داوطلب پسر در مدت دو روز با 5 گروه آزمایشی در 4 حوزه امتحانی برای کسب صندلی دانشگاه ها با یکدیگر رقابت کردند.

تعداد شرکت کنندگان به تفکیک گروه های آزمایشی

صبح روز پنج شنبه 21 تیر ماه جاری 201 داوطلب دختر 362 داوطلب پسر در گروه آزمایشی ریاضی و تعداد 642 داوطلب دختر و338 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم انسانی، عصر روز پنج شنبه  21 تیر ماه جاری تعداد 163 دختر و 39 داوطلب پسر در گروه آزمایشی هنر و تعداد 168 داوطلب دختر و 71 داوطلب پسر در گروه آزمایشی زبان های خارجی و در روز جمعه 22 تیر ماه جاری تعداد 957 داوطلب دختر و 538 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم تجربی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

نماینده تام الاختیار این آزمون، همچنین افزود: پرونده آزمون سراسری کارشناسی سال1403 با حضور و بازدید دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه و با همکاری بخش های مختلف از جمله فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر و کلیه همکاران دانشگاه در بخش های روابط عمومی، حراست، امور اداری، اداره نقلیه، اداره امور خدمات و... با موفقیت بسته شد.

کلمات کلیدی: #مرحله دوم #آزمون سراسری #1403 #داوطلب #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3