اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش طراحی و ساخت

دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳- ۱۲:۱۸:۲۶

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود: شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش طراحی و ساخت در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته این دانشگاه اعلام موافقت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنتی شاهرود و به نقل از دکتر محمد عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ، شورای گسترش آموزش عالی کشور در جلسه 13/12/1402 با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش طراحی و ساخت در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته این دانشگاه موافقت نمود.

لازم به ذکر است؛ پذیرش دانشجو منوط به تامین شرایط علمی، آموزشی و اعتبارات مالی خواهد بود.

photo12455859676

کلمات کلیدی: #پذیرش دانشجو #کارشناسی ارشد #ناپیوسته #رشته #مهندسی مکانیک #بیوسیستم #گرایش طراحی و ساختف...3