اخبار و رویدادها: پیام تقدیر و تشکر هیات رئیسه دانشگاه از مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و تبریک به رئیس جمهور منتخب

یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳- ۰۸:۵۹:۲۷

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی بار دیگر با مشارکت گسترده خود در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی به فضل الهی با خلق حماسه‌ای دیگر همچون گذشته خواب دشمنان ایران اسلامی را آشفته نموده و جلوه هایی ماندگار از وفاق ملی را به نمایش گذاشتند. لذا خدای بزرگ را شاکریم و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت بویژه رئیس جمهورخدوم و پر تلاش آیت الله دکتر رئیسی، به منتخب این دوره جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان برای کسب اعتماد اکثریت مردم به‌عنوان رئیس‌جمهور همه مردم ایران، تبریک عرض نموده و برای ایشان توفیقات روزافزون در راه خدمت به ملت بزرگ ایران مسئلت می نماییم و از تمامی اقشار جامعه به جهت مشارکت پررنگ خود در پای صندوق های رای و پاسداری از عزت و اقتدار ملی صمیمانه سپاسگزاریم.

هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود

کلمات کلیدی: #پیام تقدیر #تشکر #هیات رئیسه #دانشگاه #مشارکت حداکثری #مردم #انتخابات #تبریک #رئیس جمهور #منتخب #...3