اخبار و رویدادها: پایان مسابقات فوتسال چهار جانبه جام شهدای خدمت

پایان مسابقات فوتسال چهار جانبه جام شهدای خدمت
سه شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳- ۱۲:۲۹:۰۳

پایان مسابقات فوتسال چهار جانبه جام شهدای خدمت

مسابقات چهار جانبه با حضور چهار تیم اساتید،کارکنان ، انتظامات و دانشجویان بین الملل در 3و 10تیر ماه 1403 در سالن فجر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی دانشگاه مسابقات چهار جانبه با حضور چهار تیم اساتید،کارکنان ، انتظامات و دانشجویان بین الملل در 3و 10تیر ماه 1403 در سالن فجر دانشگاه برگزار گردید . در دور اولمسابقات تیم های دانشجویان بین الملل و کارکنان پس از شکست حریفان خود به دیدار نهایی راه یافتند ودر بازی فینال ،این تیم دانشجویان بین الملل بود که توانست در یک بازی زیبا ونزدیک با نتیجه 5 بر 4 تیم کارکنان را شکست داده ومقام قهرمانی این مسابقات را از ان خود نمایند. در دیدار رده بندی  نیز تیم اساتید توانست با نتیجه 6 بر 1 انتظامات را شکست داده و مقام سوم این مسابقات را از ان خود نماید.

اسامی تیم دانشجویان بین الملل (مقام اول )

عبدالرحمن احمد، ابراهیم هیثم، علی عبدالرحمن، یاسرفتاح، باقرمحمد، محمد صالح، عمارمحمود،صعب حامد،اسیل جواد کاظم

مربی: صدام حمید

سرپرست:اسعد احمد الرشید