اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجو در سه رشته گرایش جدید دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳- ۱۲:۱۴:۴۷

دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود برای سال تحصیلی 04-1403 در 3 رشته گرایش جدید مهندسی صنایع روش های بهینه سازی، مدیریت کسب وکار گرایش بازاریابی و علوم اقتصادي گرايش توسعه اقتصاد و برنامه ریزی در مقطع کارشناسی ارشد رشته دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت این دانشگاه برای سال تحصیلی 04-1403 در 3 رشته گرایش جدید مهندسی صنایع گرایش روش های بهینه سازی، مدیریت کسب وکار گرایش بازاریابی و علوم اقتصادي گرايش توسعه اقتصاد و برنامه ریزی در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

دکتر مجتبی غیاثی عضو هیات علمی و رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت این دانشگاه، ضمن اعلام این خبر افزود: این دانشکده هم اکنون در 5 رشته گرایش مقطع کارشناسی (مدیریت مالی، مدیریت صنعتی، مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری) و 5 رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد (علوم اقتصادي گرايش برنامه ريزي سيستم هاي اقتصادي، مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات، مدیریت کسب و کار شامل 3 گرایش مالی، زنجیره تامین و رفتار و منابع انسانی) دارای دانشجو می باشد که با تصویب و اجرایی شدن پذیرش دانشجو در سه رشته جدید، تعداد رشته های مقطع کارشناسی ارشد به 8 رشته گرایش افزایش یافته است. شایان ذکر است متقاضیان می توانند نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در دانشگاه صنعتی شاهرود از طریق سامانه سازمان سنجش اقدام نمایند.

photo12086925638

کلمات کلیدی: #پذیرش دانشجو #سه رشته #گرایش جدید #دانشکده #مهندسی صنایع و مدیریت #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3