اخبار و رویدادها: انتصاب مجدد دکتر مسعود مهدی زاده رخی به عنوان مدیر گروه آموزشی جامدات و طراحی کاربردی دانشگاه

سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳- ۱۲:۲۴:۵۰

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد ریاست دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر مسعود مهدی زاده رخی به عنوان مدیر گروه آموزشی جامدات و طراحی کاربردي منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرودبه مدت دو سال دیگر؛ دکتر مسعود مهدی زاده رخی استادیار دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان مدیر گروه آموزشی جامدات و طراحي کاربردي منصوب گردید.

در متن حکم آمده است:

ضمن قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی، به استناد تبصره ذیل بند «ب» ماده «8» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به موجب این ابلاغ با ادامه همکاری شما به مدت دو سال دیگر در سمت مدیرگروه آموزشی جامدات و طراحی کاربردی موافقت می شود.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران محترم موجبات تعالی دانشکده را فراهم نموده و در انجام امور موفق و موید باشید.

رخی

کلمات کلیدی: #انتصابات #دانشکده مهندسی مکانیک #دیر گروه آموزشی #جامدات و طراحی کاربردی ...2