اخبار و رویدادها: ارتقاء تعدادی از اساتید دانشکده مهندسی مکانیک

ارتقاء تعدادی از اساتید دانشکده مهندسی مکانیک
یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳- ۱۱:۰۲:۵۴

ارتقاء تعدادی از اساتید دانشکده مهندسی مکانیک

در هشتاد و پنجمین و هشتاد و ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود، آقایان دکتر مهدی قناد، دکتر محمود نوروزی و دکتر محمد جعفری به مرتبه استادی و آقای دکتر علی سررشته داری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در هشتاد و پنجمین و هشتاد و ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 23 خرداد ماه 1403 درخواست ارتقای مرتبه چند تن از اعضای هیات علمی مطرح و پس از بحث و بررسی، تعدادی از اساتید دانشکده مهندسی مکانیک به مرتبه بالاتر ارتقاء یافتند.

• دکتر محمد جعفری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.
  • دکتر محمود نوروزی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.
  • دکتر مهدی قناد کهتویی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.
  • دکتر علی سررشته داری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

دانشکده مهندسی مکانیک ارتقاء مرتبه همکاران محترم را تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت های بیشتر دارد.