اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳- ۱۳:۳۷:۱۶

به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی، دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی، این دانشگاه میزبان مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شد.

دوره قبل این مسابقات در سال 1401 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید و این دوره نیز با توجه به وضعیت مطلوب و امکانات ورزشی و همچنین پیگیری های صورت پذیرفته، اواخر تیرماه و اوایل مردادماه 1403 با حضور تیم های برتر به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود و با حضوربازیکنان دانشگاه های سراسر کشور برگزار می گردد.

لازم به ذکر است؛ بازیکنان برتر این مسابقات توسط کمیته فنی مسابقات انتخاب و به اردوی تیم ملی دانشجویان جهت اعزام به مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی دعوت خواهند شد.

photo11921092724

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #میزبان #مسابقات فوتبال #دانشجویان پسر #دانشگاه ها #موسسات آموزش عالی #کشور #...3