اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود در آستانه برگزاری مرحله دانشگاهی جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور

سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳- ۱۲:۵۶:۱۷

مرحله دانشگاهی جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور با عنوان جشنواره ملی رسا از سوی  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مرحله دانشگاهی جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور با عنوان جشنواره ملی رسا از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، تاریخ ۹ مهر ماه 1403 برگزار می شود.

به نقل از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، افرادی که در یکی از رشته های ادبی، هنری، رسانه معارفی، پژوهشی مهارت دارند می توانند در سایت جشنواره ثبت نام نمایند و به ۱۲ نفر از برگزیدگان بخش معارفی متعلق به جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود (دانشجویان، کارمندان و اساتید) که بیشترین امتیاز را در آزمون کسب کنند، پس از ثبت نام در سایت جشنواره، علاوه بر بهره مندی از جوایز کشوری؛ جایزه ده میلیون ریالی از طرف دفتر نهاد دانشگاه تقدیم می گردد.

جشنواره ملی رسا

جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور

ارسال آثار با محوریت یکی ازموضوعات ذیل :

1)سبک زندگی در نهج‌البلاغه

2) تربیت فرزند و فرزند آوری در نهج‌البلاغه

3) دشمن شناسی از نگاه نهج‌البلاغه

4)استکبار ستیزی و مقاومت در نهج‌البلاغه

5)مدیریت جهادی

6)مبارزه با فساد از نگاه امام علی(ع)

7)روحیه جهادی از نگاه امام علی)ع(

8)رشد اقتصاد از منظر نهج‌البلاغه

9)تولید علم و فناوری در نهج‌البلاغه

و یا شرکت در یکی از رشته های معارفی ذیل (مسابقه کتابخوانی، مسابقه مفاهیم، حفظ نهج البلاغه):

مسابقه کتابخوانی

کتاب سیری در نهج البلاغه استاد شهید مطهری برای دانشجویان

کتاب نبوت ها در نهج البلاغه مقام معظم رهبری برای اساتید

کتاب تحکیم خانواده در نهج البلاغه برای کارکنان و خانواده ها

مسابقه مفاهیم

مرحله دانشگاهی

متن و ترجمه نامه ۳۱ و خطبه همام

مرحله استانی

متن و ترجمه نامه ۳۱ و خطبه همام

مرحله ملی

متن و ترجمه نامه ۳۱ و خطبه همام ونامه ۵۳

حفظ نهج‌البلاغه

نیمی از جزوه کلمات قصار در مرحله دانشگاهی

نیم دوم از کلمات قصار در مرحله استانی

همچنین تاکید می شود، علاقه مندان تا تاریخ ۹ مهر ماه 1403 پس از ثبت نام، نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره دانشجویی را به سامانه پیامکی 3000856116 پیامک نموده و صاحب یکی از جوایز ارزنده در مراحل مختلف جشنواره شوند.

سایت جشنواره:

کانال اصلی جشنواره در ایتا/بله /روبیکا .

rasanahad@

پس از ثبت نام درسایت اصلی و کانال های ملی جشنواره، به کانال اطلاع رسانی جشنواره رسا به آدرس rasashahrooduni@ دانشگاه صنعتی شاهرود نیز بپیوندید.

مکان آزمون متعاقبا اعلام میگردد.

663f75487b953-5

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #آستانه برگزاری #مرحله دانشگاهی #جشنواره نهج‌البلاغه #دانشگاهیان #کشور #...3