اخبار و رویدادها: پیگیری مطالبات همکاران در آخرین دیدار دوره فعلی اعضای شورای صنفی کارمندان با معاون اداری و مالی دانشگاه

یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳- ۱۴:۵۰:۰۲

آخرین دیدار دوره فعلی اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود با معاون اداری و مالی با هدف بیان مسائل و چالش های همکاران برگزار شد و موارد متعددی در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آخرین دیدار دوره فعلی اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه با دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی دانشگاه در روز چهارشنبه 9 خرداد ماه جاری با هدف بیان مسائل و چالش های همکاران برگزار شد و موارد متعددی در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست صمیمانه، دبیر شورای صنفی ضمن ارائه گزارشی ازعملکرد دو سال اخیر، موارد متعددی از مطالبات همکاران دانشگاه از قبیل درخواست توجه بیشتر به رفاهیات کارکنان خصوصا در حوزه معیشت، ساعت کاری همکاران در ایام تابستان، نحوه استفاده همکاران از مرخصی در ایام تابستان، موارد مربوط به ذخیره و بازخرید مرخصی های استحقاقی همکاران در پایان دوره را بیان و در خصوص افزایش ارائه تسهیلات بانک تجارت به همکاران موضوعات و پیشنهاداتی را مطرح نمود.

در پایان این جلسه دکتر محمد علی مولائی معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای این شورا، بیان داشت: در این مدت اقدامات مثبت و موثر شورای صنفی کارمندان گسترده بوده و می توان گفت این دوستان توانستند در عمل نقش آفرین باشند.

دکتر مولائی به حضور اعضای شورای صنفی درکنار مسئولین به عنوان بازوی مشورتی اشاره کرد و گفت: پیگیر بودن در امور بسیار کار ارزنده ای است و ضمن قدردانی به جهت کلیه تلاش های صورت گرفته امید داریم چالش های پیش رو با در نظر گرفتن راهکارهای مناسب مرتفع شده و شاهد پیشرفت و ارتقا در ارکان مختلف دانشگاه بالاخص موارد مرتبط با بدنه نیروی انسانی باشیم.

photo_2024-06-02_15-01-09

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #شورای صنفی #معاون اداری و مالی...3