اخبار و رویدادها: درخشش دانشجوی دانشگاه در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویان سراسر کشور

سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳- ۱۳:۴۰:۱۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در مرحله سراسری و بخش آوایی سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویان سراسر کشور حمیده پناهی، دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود  در بخش آوایی (ترتیل - خواهران ) به عنوان دانشجوی برگزیده انتخاب شد.

مرحله سراسری سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) دانشجویان سراسر کشور با حضور قاریان و حافظان دانشگاه های سراسر کشور  و به میزبانی دانشگاه کردستان در 29 اردیبهشت ماه 1403 به کار خود پایان داد.

front

کلمات کلیدی: #درخشش #دانشجو #دانشگاه #سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) #دانشجویان سراسر کشور #...3