اخبار و رویدادها: برگزاری میز خدمت، در راستای پایش جسم و روان همکاران و دانشجویان دانشگاه

برگزاری میز خدمت، در راستای پایش جسم و روان همکاران و دانشجویان دانشگاه
سه شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳- ۱۳:۰۱:۰۱

برگزاری میز خدمت، در راستای پایش جسم و روان همکاران و دانشجویان دانشگاه

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي این دانشگاه اعلام کرد: در راستای پایش جسم و روان همکاران و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، میزخدمتی با همکاری مرکز بهداشت عظیما شهرستان شاهرود و مشارکت امور بانوان این دانشگاه، از تاریخ 29 اردیبهشت ماه جاری به مدت 3 روز در راستای هدف خودمراقبتی سازمانی در محل تالار شقایق ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و طبق اعلام مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگي این دانشگاه در راستای پایش جسم و روان همکاران و دانشجویان، میزخدمتی با همکاری مرکز بهداشت عظیما شهرستان شاهرود و مشارکت امور بانوان دانشگاه، از تاریخ 29 اردیبهشت ماه جاری به مدت 3 روز در راستای هدف خودمراقبتی سازمانی در محل تالار شقایق ها برگزار شد.

این پایش با محوریت سوء مصرف مواد و مشاوره حضوری، معرفی کتاب، تست Hiv و کنترل فشارخون باحضور کارشناسان بهداشت در بحث سلامت جسم و روان برگزار گردید.

کلمات کلیدی: #میز خدمت #پایش جسم #روان #همکاران #دانشجویان #دانشگاه #...3