اخبار و رویدادها: تقدیر مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود از همکاران اداره روابط عمومی

تقدیر مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود از همکاران اداره روابط عمومی
یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۶:۲۰:۰۷

تقدیر مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه صنعتی شاهرود از همکاران اداره روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، به دعوت مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه نشستی در روز شنبه 29 اردیبهشت ماه جاری به منظور تقدیر با حضور کارکنان روابط عمومی و مدیریت حراست در تالار کوثر دانشگاه برگزار گردید.

دکتر سعید حسامی پیله رود مشاور رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات به کارکنان روابط عمومی دانشگاه، گفت: این روز یادآور اهمیت تعامل و تفاهم در جامعه است و ما را به سمت ارزش‌گذاری بر رویکردهای نوین و خلاقانه در این حوزه سوق می‌دهد.

حاج احمد خدابخشیان مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه نیز ضمن تبریک این روز و اشاره به نقش مؤثر روابط‌عمومی دانشگاه‌ها در امیدآفرینی و جهاد تبیین و تقدیر از تلاش شبانه روزی همکاران اداره روابط عمومی در اطلاع رسانی دقیق و پوشش کامل رویدادهای دانشگاه، گفت: اقدامات و دستاوردهای متعددی در دانشگاه صورت می‌گیرد که تبیین آن‌ها باعث ایجاد امید و نشاط در سطح دانشگاه و جامعه می‌شود، از همین‌رو اطلاع‌رسانی رویدادهای دانشگاه و معرفی دستاوردهای آن به جامعه  از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه رسالت و فضیلت آگاهی‌بخشی را منوط به درایت و دانش اصحاب روابط عمومی برشمرد و ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه روابط عمومی در خصوص ارتقا و اعتلای سازمان، افزود: فرارسیدن روز روابط عمومی و ارتباطات فرصت مغتنمی است تا جایگاه انکار‌ناپذیر روابط‌عمومی را در پیشبرد اهداف دانشگاه ارج نهیم و با نگاهی هوشمندانه و منصفانه به همکاری و تعامل در جهت دستیابی به اهداف دانشگاه بپردازیم.

در پایان این نشست از کارکنان اداره روابط عمومی دانشگاه به جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و صحیح اطلاعات تقدیر بعمل آمد.

photo1152291146666

کلمات کلیدی: #تقدیر #مشاور رئیس #مدیر حراست #دانشگاه صنعتی شاهرود #همکاران اداره روابط عمومی #...3