اخبار و رویدادها: روابط عمومی دانشگاه: خادم الرضا(ع) در سالروز ولادت حضرتش به دیار حق شتافت.

روابط عمومی دانشگاه: خادم الرضا(ع) در سالروز ولادت حضرتش به دیار حق شتافت.
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۰۹:۴۳:۴۰

روابط عمومی دانشگاه: خادم الرضا(ع) در سالروز ولادت حضرتش به دیار حق شتافت.

پس از انتشار خبر شهادت رئیس جمهور؛ وزیر خارجه، امام جمعه تبریز و استاندار استان آذربایجان شرقی و همراهان ،روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این حادثه تلخ را تسلیت گفت.

«حضرت آیت‌الله رییسی، رییس‌جمهور و همراهان به خیل شهیدان انقلاب اسلامی پیوستند و روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این فقدان را به حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، مردم ایران اسلامی و جامعه دانشگاهی تسلیت می‌گوید.»

انالله و اناالیه راجعون

حادثه دلخراش سقوط هلیکوپتر و شهادت ناباورانه آیت الله رئیسی رئیس جمهور محبوب و مردمی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، استاندار آذربایجان شرقی و نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و هیئت همراه، مایه تأثر شدید گردید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، شهادت رئیس جمهور عزیز، محبوب و مغتنم و بزرگمرد جهاد، ایثار، انسانیت و اخلاص را که حین انجام وظیفه به فیض شهادت نائل آمدند و موجی از غم و اندوه را در پی داشت، به ملت شریف ایران و خانواده معزز ایشان تسلیت عرض کرده و برای شهدای از جان گذشته علو درجات الهی را مسئلت می‌ نماید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود

1819746_372

کلمات کلیدی: #شهادت #هلیکوپتر #بالگرد #رئیس جمهور #شهید #وزیر امور خارجه #آیت الله رئیسی #...3