اخبار و رویدادها: اساتید دانشکده مهندسی کشاورزی قهرمان مسابقات اعضا هیات علمی دانشگاه شدند.

اساتید دانشکده مهندسی کشاورزی قهرمان مسابقات اعضا هیات علمی دانشگاه شدند.
چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۲:۳۳:۲۱

اساتید دانشکده مهندسی کشاورزی قهرمان مسابقات اعضا هیات علمی دانشگاه شدند.

مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه با حضور 6 تیم برگزار گردید و در فینال این بازی تیم دانشکده مهندسی کشاورزی توانست در یک بازی جذاب با نتیجه 2 بر یک تیم مهندسی مکانیک را شکست داده و قهرمان این دوره از مسابقات شود.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی دانشگاه، مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه با حضور 6 تیم برگزار گردید.

در فینال این بازی ها  در روز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 دو تیم دانشکده مهندسی کشاورزی و دانشکده مهندسی مکانیک رودروی یکدیگر قرار گرفتند که تیم دانشکده کشاورزی توانست در یک بازی جذاب با نتیجه 2 بر یک تیم مکانیک را شکست داده و قهرمان این دوره از مسابقات شود.

مهدبی دلقندی، مهدی رضایی، سید حسین حسینی، امین ابراهیمی، روزبه موذن زاده، پرویز حیدری و یاسر صفری اعضای هیات علمی و بازیکنان تیم  دانشکده مهندسی کشاورزی و حبیب احمدی، سید مجتبی واردی کولایی، محمدحسین احمدی، اکبر ملکی ،مسعود مهدی زاده، هادی پروز، مصطفی نظری و علیرضا شاطرزاده اعضای هیات علمی و بازیکنان تیم  دانشکده مهندسی مکانیک حاضر در این مسابقات بوده اند.

کلمات کلیدی: #اساتید #دانشکده مهندسی کشاورزی #قهرمان #مسابقات اعضا هیات علمی #دانشگاه #دانشکده مهندسی مکانیک #...3