اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر زهرا کلانتر به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده شیمی

انتصاب دکتر زهرا کلانتر به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده شیمی
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۱:۲۵:۳۴

انتصاب دکتر زهرا کلانتر به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده شیمی

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر زهرا کلانتر به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده شیمی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه، ضمن تقدیر از دکتر فاطمه مصدالامور در کسوت مشاور فرهنگی دانشکده، دکتر زهرا کلانتر به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده شیمی منصوب گردید .

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنایت به ردیف «ج» بند «یک» طرح مشاوران فرهنگی و شورای فرهنگی دانشکده‌ها مصوب شورای فرهنگی دانشگاه مورخ 29/09/1386 و پیشنهاد ریاست محترم دانشکده شیمی و معاون محترم فرهنگی و اجتماعی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مشاور فرهنگی دانشکده مذکور منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از نظرات و تجربیات دیگر همکاران محترم، زمینه ارتقاء و اصلاح مسائل فرهنگی و تربیتی دانشکده را فراهم نموده ودر انجام وظیفه خطیری که به عهده دارید موفق باشید.

photo_2024-05-12_10-38-07

کلمات کلیدی: #انتصابات دانشگاه #مشاورفرهنگی #دانشکده شیمی...2