اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر سيدحمزه موسوی به عنوان مشاور فرهنگی گروه آموزشی زبان های خارجی و دروس عمومی

یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۱:۰۹:۲۳

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر سيدحمزه موسوي به عنوان مشاور فرهنگی گروه آموزشی زبان های خارجی و دروس عمومی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه، دکتر سيدحمزه موسوي به عنوان مشاور فرهنگی گروه آموزشی زبان های خارجی و دروس عمومی منصوب گردید.

در بخشی از این حکم آمده است:

با عنایت به مصوبه مورخ1403/02/04   شورای فرهنگی دانشگاه و پیشنهاد مدیر محترم گروه زبان های خارجی و دروس عمومی و معاون محترم فرهنگی و اجتماعی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مشاور فرهنگی گروه آموزشی مذکور منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از نظرات و تجربیات دیگر همکاران محترم، زمینه ارتقاء و اصلاح مسائل فرهنگی و تربیتی گروه آموزشی را فراهم نموده ودر انجام وظیفه خطیری که به عهده دارید موفق باشید.

photo_2024-05-12_10-38-07 (2)

کلمات کلیدی: #انتصاب دانشگاه #مشاورفرهنگی #گروه آموزشی زبان های خارجی و دروس عمومی...2