اخبار و رویدادها: تغییر سمت آقای دکتر مهدی رضایی کهخائی از سرپرستی به مدیریت گروه آموزشی پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی

چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳- ۱۴:۱۵:۲۴

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، سمت دکتر مهدی رضایی کهخائی از سرپرستی به مدیریت گروه آموزشی پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود،  سمت دکتر مهدی رضایی کهخائی از سرپرستی به مدیریت گروه آموزشی پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی تغییر یافت.

در این حکم آمده است:
پیرو ابلاغ شماره 10/34865 مورخ 1402/11/23 ضمن قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی منصوب می‌شوید تا امور محوله را براساس آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و با هماهنگی ریاست محترم دانشکده علوم زمین به انجام رسانید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران محترم موجبات تعالی دانشکده را فراهم نموده و در انجام امور موفق و مؤید باشید.

photo_2024-05-12_16-24-14