اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه توجیهی مدیریت امور اداری در خصوص تبیین شرایط مناقصه شرکت های خدماتی سال 1403

شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳- ۱۳:۴۵:۳۴

جلسه توجیهی مدیریت امور اداری در خصوص تبیین شرایط مناقصه شرکت های خدماتی سال 1403 این دانشگاه با حضور مدیر و نمایندگانی از حوزه امور اداری، مدیریت امور دانشجویی، مدیریت فنی و طرح های عمرانی دانشگاه و مناقصه گران در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه توجیهی مدیریت امور اداری در خصوص تبیین شرایط مناقصه شرکت های خدماتی سال 1403 این دانشگاه با حضور مدیر و نمایندگانی از حوزه امور اداری، مدیریت امور دانشجویی، مدیریت فنی و طرح های عمرانی و مناقصه گران روز شنبه 18 فروردین ماه 1403 در محل تالار کوثر دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف شفاف سازی فرآیند اجرایی مناقصات دانشگاه (تامین نیروی انسانی بخش خدمات) همراه بود، اعضا حاضر نقطه نظرات خود در خصوص موارد اعلام شده در شرایط مرتبط مناقصه را مطرح و در ادامه طی بحث و تبادل نظرهای صورت گرفته پاسخ های لازم نیز توسط مسئولین ارائه گردید.

photo_2024-04-13_13-45-05a

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #نشست اموراداری #مناقصه شرکت های خدماتی...2