اخبار و رویدادها: راه اندازي گرايش سيستم هاي الکترونيک ديجيتال در مقطع کارشناسي ارشد دانشکده مهندسي برق دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳- ۱۰:۴۴:۰۶

شوراي گسترش آموزش عالي کشور با راه‌اندازي رشته مهندسي برق گرايش "سيستم هاي الکترونيک ديجيتال" در مقطع کارشناسي ارشد در دانشکده برق دانشگاه صنعتي شاهرود موافقت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، شوراي گسترش آموزش عالي کشور با راه‌اندازي رشته مهندسي برق گرايش "سيستم هاي الکترونيک ديجيتال" در مقطع کارشناسي ارشد در دانشکده برق این دانشگاه موافقت نمود.

با توجه به این موافقت، دانشکده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شاهرود از سال تحصيلي 1403در اين رشته/گرايش دانشجوي کارشناسي ارشد خواهد پذیرفت.

لازم به ذکر است؛ دانشگاه صنعتي شاهرود از سال 1384 در گرايش الکترونيک دانشجوي کارشناسي ارشد پذیرش و فارغ التحصيل نموده است و هم اکنون دو گرايش "مدارهاي مجتمع الکترونیک" و" افزاره هاي ميکرو و نانو الکترونيک" در دانشکده برق فعال می باشد و با توجه به وجود اساتيد باتجربه در دانشکده برق و فرصت هاي شغلي مناسب در اين رشته/گرایش، دانشجويان متقاضی مي توانند با توجه به زمینه های مورد علاقه خود به اين رشته/گرایش ورود نمايند.

شایان توجه است؛ که زمينه هاي پژوهشي گرايش سيستم هاي الکترونيک ديجيتال متنوع بوده و از طراحي سيستم هاي ديجيتال تا استفاده از هوش مصنوعي، شبکه هاي عصبي و بينايي ماشين در پردازش سيگنالها را شامل مي شود.

f4bbf791-28d3-4c1c-85c6-20d0aca57ee9

کلمات کلیدی: #راه اندازي گرايش جدید #سيستم هاي الکترونيک ديجيتال #مقطع کارشناسي ارشد #دانشکده مهندسي برق #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3