اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش (آموزگاری) در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش (آموزگاری) در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۳۶:۲۷

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش (آموزگاری) در دانشگاه صنعتی شاهرود

آزمون استخدامی آموزش و پرورش (آموزگاری) صبح روز جمعه 18 اسفند ماه 1402 همزمان با سراسر کشور در 6 حوزه دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، آزمون استخدامی آموزش و پرورش (آموزگاری) صبح روز جمعه 18 اسفند ماه 1402 همزمان با سراسر کشور در 6 حوزه دانشكده هاي مهندسی معدن، علوم زمين، مهندسی صنایع و مدیریت، سالن ورزشی انقلاب، ساختمان مطالعه مرکزی و ساختمان شهداي هسته اي این دانشگاه برگزار شد.

به نقل از دکتر محمد عطایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همچنین نماینده تام الاختیار آزمون های سراسری، در این آزمون دو هزارو 659 متقاضی، متشکل از485 متقاضی مرد و دو هزارو 174 متقاضی زن با یکدیگر به رقابت پرداختند.

لازم به ذکر است، پرونده این آزمون با حضور نماینده سازمان مدیریت و ناظر سازمان سنجش و با همکاری بخش های مختلف از جمله فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر و کلیه همکاران دانشگاه در بخش های روابط عمومی، حراست، امور اداری، اداره نقلیه، اداره امور خدمات و... بسته شد.

کلمات کلیدی: #برگزاری آزمون #استخدامی #آموزش و پرورش #آموزگاری #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3