اخبار و رویدادها: برگزاری آیین غرس نهال به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آیین غرس نهال به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲- ۱۲:۲۳:۵۹

برگزاری آیین غرس نهال به مناسبت روز درختكاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

به مناسبت روز درختكاری، آیین غرس نهال در پردیس مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، هیئت رئیسه به همراه جمعی از اساتید، مدیران و کارمندان این دانشگاه، همزمان با 15 اسفند ماه روز درختكاری، با كاشت درخت در پردیس مرکزی به استقبال سال نو رفته و در آستانه بهار با این كار نمادین زندگی تازه ای به زمین بخشیدند.

در همین راستا و همزمان با كاشت نهال دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام پیش رو ماه مبارک رمضان و تاکید بر بهره مندی هر چه بیشتر این ایام پر فیض و برکت، از زحمات و نظارت مسئولین دانشگاه و همکاران حوزه باغبانی قدردانی نمود و گفت: زحمات و تلاش های ارزشمند شما بیش از هر چیز دیگری در دانشگاه به نمایش گذاشته و دیده می شود و تا سالیان سال در ذهن ها ماندنی و هرگز فراموش نخواهد شد.

لازم به ذکر است، روز درختکاری مصادف با ۱۵ اسفند است و مردم هرساله با کاشت نهال در اماکن مختلف در توسعه فضای سبز مشارکت کرده و در آستانه بهار و سال نو، طراوت و نفسی تازه به طبیعت می بخشند. این روز، اولین روز از هفته منابع طبیعی، از ۱۵ تا ۲۲ اسفند است و هدف از آن، ترویج فرهنگ حفظ و احیای منابع طبیعی و اشاعه سنت حسنه درختکاری می باشد.

کلمات کلیدی: #برگزاری آیین #كاشت درخت #مناسبت #روز درختكاری #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3