اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات دارت کارکنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت دهه مبارک فجر

برگزاری مسابقات دارت کارکنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت دهه مبارک فجر
شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲- ۱۲:۲۹:۱۵

برگزاری مسابقات دارت کارکنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت دهه مبارک فجر

مسابقه دارت کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در محل سالن دارت مجموعه آزادی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین با حضور کارکنان خانم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقه دارت کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در روز سه شنبه 1 اسفند ماه 1402 ساعت 15:30 در محل سالن دارت مجموعه آزادی واقع در پردیس مهندسی و فناوری های نوین با حضور کارکنان خانم برگزار گردید.

به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی این دانشگاه، در پایان خانم ها فاطمه خطیبی، مریم امینی و محبوبه جعفری به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

photo9849820468photo9849665514

کلمات کلیدی: #برگزاری مسابقات #دارت کارکنان #دانشگاه صنعتی شاهرود #دهه مبارک فجر #...3