اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور
شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۳۰:۳۸

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی این دانشگاه، مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور از تاریخ 5 لغایت 10 اسفند  1402 به مدت 6 روز در دانشگاه صنعتی شاهرود در محل سالن فجر دانشگاه (پردیس مرکزی دانشگاه) برگزار خواهد شد.

در این مسابقات 9 تیم از دانشگاه های فردوسی، بیرجند، سمنان، دامغان، گرمسار، نیشابور، امام رضا(ع) و موسسه آموزش عالی خیام حضور خواهند داشت و قهرمان این مسابقات سهمیه حضور در شانزدهمین المپیاد دانشجویان کشور که در سال 1403 برگزار می شود را کسب خواهد کرد.

e633cbb1-5b3a-4c8b-bbbf-515e27c107e5

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #میزبان #مسابقات فوتسال #دانشجویان پسر #منطقه 9 کشور #...3