اخبار و رویدادها: برگزاری کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند دانشگاه با همکاری دانشگاه کامپیوتر اندونزی

چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۴۰:۵۰

برگزاری کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند دانشگاه  با همکاری دانشگاه کامپیوتر اندونزی

در راستای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشگاه کامپیوتر اندونزی، نهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ICSPIS در شهر بالی اندونزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در راستای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با دانشگاه کامپیوتر اندونزی، نهمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند THE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SIGNAL PROCESSING AND INTELLIGENT SYSTEMS در تاریخ 23 و 24 آذر ماه 1402 در شهر بالی اندونزی برگزار شد.

دکتر حمید حسن پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود و رئیس کنفرانس ICSPIS، در ابتدا این کنفرانس به صورت مجازی حضور یافت و ضمن عرض خیر مقدم از کلیه افرادی که صمیمانه در برگزاری موفقیت آمیز این رویداد مشارکت داشتند، قدردانی نمود و گفت:  حمایت تک تک افراد از جمله داوران ما که در کشورهای مختلف در بررسی مقالات همکاری داشتند، دانشگاه UNIKOM و رئیس این دانشگاه پروفسور Eddy Soeryanto Soegoto در خصوص سازماندهی این کنفرانس، دانشگاه STIKOM برای حمایت و میزبانی مشترک از کنفرانس و همچنین دکتر  Senny Luckyardi  موجب برگزاری شایسته این کنفرانس گردید.

دکتر حسن پور فراهم سازی بستری برای همکاری و تبادل دانش بین محققان سراسر جهان در زمینه موضوعات پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند را از جمله اهداف برگزاری سالیانه این کنفرانس برشمرد و ابراز داشت: کاربردهای مختلف هوش مصنوعی در بهبود زندگی انسان از موضوعات ارائه شده در این کنفرانس بود و نویسندگان برجسته ما موضوعات مختلف مرتبط با پردازش سیگنال و کاربردهای آن در تقویت هوش مصنوعی را ارائه نمودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، تاسیس این کنفرانس را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمهوری اسلامی ایران و دبیرخانه کنفرانس را در دانشگاه صنعتی شاهرود واقع در شهرستان شاهرود عنوان نمود و ابراز خرسندی کرد: امیدوارم این کنفرانس توانسته باشد فرصتی برای تقویت همکاری های علمی بین دو کشور مسلمان ایران و اندونزی فراهم کند.

اطلاعات و مقالات کنفرانس در لینک زیر قابل دسترس می باشد.

www.ICSPIS.IR

کلمات کلیدی: #تفاهم نامه همکاری #دانشگاه صنعتی شاهرود #کامپیوتر #اندونزی #نهمین کنفرانس بین المللی #پردازش سیگنال #سیستم های هوشمند #ICSPIS #شهر بالی اندونزی #...3