اخبار و رویدادها: برگزاری نشست تبیینی مسئولین و کارکنان حراست دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص انتخابات یازدهم اسفند

دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲- ۱۳:۲۳:۱۶

نشست تبیینی با حضور مسئولین و کارکنان حراست دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور بازخوانی و تبیین توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات یازدهم اسفند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشست تبیینی با حضور مسئولین و کارکنان حراست این دانشگاه روز دوشنبه 30  بهمن ماه جاری به منظور بازخوانی و تبیین توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات یازدهم اسفند در محل سالن جلسات کوثر این دانشگاه برگزار شد.

احمد خدابخشیان مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه، در این جلسه ضمن اشاره به منویات رهبر معظم  انقلاب در خصوص اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات بر چهار خصوصیت الزامی پیش رو از جمله مشارکت قوی، رقابت قوی، سلامت و امنیت در انتخابات تاکید کرد و خواستار تواصی کارکنان حراست به ویژه نیروهای خدوم حفاظت فیزیکی بر مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری شد.

9 x 13 cm

کلمات کلیدی: #نشست تبیینی #مسئولین #کارکنان حراست #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتخابات #یازدهم اسفند #...3