اخبار و رویدادها: بازدید دانش آموزان سه دبیرستان جهت آشنایی با فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲- ۱۲:۲۷:۰۷

با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، برنامه بازدیدی از آزمایشگاه‌های پردیس مرکزی ویژه دانش آموزان سه دبیرستان تدارک دیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و به منظور آشنائی دانش آموزان دبیرستان های نظری با رشته های دانشگاهی، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری در این دانشگاه، سه برنامه بازدید طی روزهای چهارشنبه 11، 18 و 25 بهمن ماه جاری از آزمایشگاه‌های پردیس فناوری ویژه دانش آموزان دبیرستان پسرانه شریعتی، دبیرستان دخترانه بشارت و ز تدارک دیده شد.

100نفر از دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه شریعتی در چهار گروه کلاس نهمی ها از آزمایشگاه کانی شناسی با توضیحات دکتر رضائی (دانشکده علوم زمین)، آزمایشگاه فیزیک یک با توضیحات مهندس شهیدی (دانشکده فیزیک)، آزمایشگاه شیمی تجزیه با توضیحات دکتر کلی (دانشکده شیمی)، کارگاه فناوری ساخت با توضیحات مهندس عرب ساغری (دانشکده معماری) و آز XRD , XRF با توضیحات مهندس عباسیان (دانشکده معدن) بازدید نمودند.

100نفر از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه بشارت در چهار گروه کلاس نهمی ها از آزمایشگاه کانی شناسی با توضیحات مهندس میرباقری (دانشکده علوم زمین)، آزمایشگاه فیزیک یک با توضیحات مهندس سلطانی (دانشکده فیزیک)، آزمایشگاه شیمی تجزیه با توضیحات دکتر کلی (دانشکده شیمی)، کارگاه فناوری ساخت با توضیحان مهندس عرب ساغری (دانشکده معماری) و آز XRD , XRF با توضیحات مهندس عباسیان (دانشکده معدن) بازدید نمودند.

100نفر از دانش‌آموزان دبیرستان هنرستان پسرانه امیرکبیر در پنج گروه کلاس دوازدهمی‌ها از آزمایشگاه فیزیک یک با توضیحات مهندس سلطانی (دانشکده فیزیک)، کارگاه فناوری ساخت با توضیحات مهندس عرب ساغری (دانشکده معماری)، کارگاه برق و فشار قوی با توضیحات مهندس ایرجی (دانشکده برق)، کارگاه ماشین ابزار با توضیحات مهندس طاهری (دانشکده مکانیک) و کارگاه کانه آرائی با توضیحات مهندس جعفری (دانشکده معدن) بازدید نمودند.

در این بازدیدها دانش آموزان با جنبه های کاربردی رشته های مختلف و ظرفیت های موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود از نزدیک آشنا شدند.

photo94801115884cd2aa58-3f1c-40fe-be78-8248b33c6225

photo9462052819fba010a1-fa44-4358-a2a8-1807ceef0745

d91ef040-09ef-4300-8cc5-2d1549d666a1photo9462059038

کلمات کلیدی: #بازدید #دانش آموزان #دبیرستان #آشنایی #فعالیت های آموزشی و پژوهشی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3