اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه علمی دکتر محمدرضا عامریان و دکتر حمیدرضا اصغری از مرتبه دانشیاری به استادی

چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲- ۱۳:۰۸:۰۲

آقایان دکتر عامریان و دکتر اصغری از اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی به مرتبه استادی رسیدند.

به نام خدا

پیروزی، پرشی دارد به اندازه بلندای آسمان که همواره دل را شاد و لحظه ها را ماندگار می سازد.

فرصت را مغتنم دانستیم ارتقای علمی آقایان دکتر محمدرضا عامریان و دکتر حمیدرضا اصغری -از اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود- به درجه استادی را صمیمانه تبریک عرض نموده و از یکتا هستی بخش جهان برای این عزیزان، سلامتی و سعادت همراه با موفقیت های بی شمار را خواستاریم.

شما نمونه ای واقعی از انسان های موفق هستید و در حال حاضر با این دستاورد، برگی زرین به افتخارات خود و دانشکده اضافه کردید. آرزومندیم کسب این دستاورد مهم باعث خیر و برکت برای خودتان، خانواده محترم و جامعه دانشگاهی باشد.