اخبار و رویدادها: قهرمانی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود و کسب سهمیه المپیاد کشوری

قهرمانی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود و کسب سهمیه المپیاد کشوری
چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲- ۱۳:۴۹:۲۷

قهرمانی تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود و کسب سهمیه المپیاد کشوری

مسابقات هندبال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور با حضور سه تیم به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز و با قهرمانی تیم دانشگاه صنعتی شاهرود به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات هندبال دانشجویان پسر منطقه 9 کشور به میزبانی این دانشگاه و با حضور سه تیم در محل سالن فجر دانشگاه واقع در پردیس مرکزی با قهرمانی تیم دانشگاه صنعتی شاهرود از تاریخ 15 بهمن ماه آغاز و در روز چهارشنبه 18 بهمن 1402 به کار خود پایان داد.

در روز اول این رقابت دوشنبه 16بهمن ماه 1402 ساعت 11 صبح تیم دانگاه صنعتی شاهرود طی رقابتی با تیم دانشگاه حکیم سبزواری به برد رسید و در دومین دور مسابقات منطقه 9 کشور در روز سه شنبه 17 بهمن ماه 1402 به دیدار دانشگاه فردوسی مشهد رفت و پس از پیروزی، عنوان قهرمانی را کسب نمود.

تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب عنوان قهرمانی این دور از مسابقات موفق به کسب سهمیه المپیاد دانشجویی کشور در سال آتی به میزبانی دانشگاه اصفهان شد  و تیم دانشگاه فردوسی مشهد و تیم دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیتب مقام دوم و سوم این دور از مسابقات را کسب نمودند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کسب این موفقیت را به جامعه دانشگاهی این دانشگاه تبریک عرض می نماید.

2 (4)3 (7)3 (6)

3 (11)2 (2)2 (18)

2 (1)1 (22)1 (5)

کلمات کلیدی: #قهرمانی #تیم هندبال #دانشجویان پسر #دانشگاه صنعتی شاهرود #کسب سهمیه المپیاد کشوری #...3