اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم شب شهادت امام موسی کاظم (ع) در زورخانه دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مراسم شب شهادت امام موسی کاظم (ع) در زورخانه دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲- ۱۰:۰۴:۵۸

برگزاری مراسم شب شهادت امام موسی کاظم (ع) در زورخانه دانشگاه صنعتی شاهرود

همزمان با شب شهادت امام موسی کاظم (ع) تعدادی از کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در سالن ورزش باستانی واقع در پردیس مرکزی گرد هم آمده و پس از انجام حرکات ورزش باستانی و پهلوانی با بیان مناقب و فضائل امام موسی کاظم علیه السلام به ذکر مصیبت آن حضرت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با شب شهادت امام موسی کاظم (ع) تعدادی از کارکنان این دانشگاه شامگاه 16 بهمن ماه جاری در سالن ورزش باستانی شهید تهرانی واقع در پردیس مرکزی گرد هم آمده و به اجرای حرکات پهلوانی و زورخانه ای پرداختند.

پس از انجام حرکات ورزش باستانی و پهلوانی حجت‌الاسلام دکتر صانعی با بیان مناقب و فضائل امام موسی کاظم علیه السلام به ذکر مصیبت آن حضرت پرداختند.

این مراسم معنوی از آنجایی که ورزش باستانی از سنت و ورزش‌های قدیم مردم ایران است و زورخانه ها به دلیل آموزه های معنوی که برای ورزشکاران خود دارند به مکانی مقدس و ویژه مبدل شده اند و صرفا محلی برای آموزش و اجرای ورزش های باستانی نمی باشد، در این فضا برگزار شد.

photo9584258220photo9584225407

کلمات کلیدی: #مراسم #شهادت امام موسی کاظم (ع) در زورخانه دانشگاه صنعتی شاهرود