اخبار و رویدادها: افتتاح سالن آمادگی جسمانی و ایروبیک مجموعه ورزشی حجاب خوابگاه هفتم تیر دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲- ۰۹:۳۷:۵۷

به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت ایام الله دهه فجر سالن آمادگی جسمانی و ایروبیک مجموعه ورزشی حجاب درخوابگاه هفتم تیر دانشگاه صنعتی شاهرود ظهر روز یکشنبه 15 بهمن ماه جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت ایام الله دهه فجر سالن آمادگی جسمانی و ایروبیک مجموعه ورزشی حجاب درخوابگاه هفتم تیر این دانشگاه ظهر روز یکشنبه 15 بهمن ماه جاری با حضور دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه، دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر حسامی مشاور و رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی، دکتر خسروی معاون دانشجوی، دکتر اندام رئیس دانشکده تربیت بدنی، دکتر مجتبی رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه و جمعی از مسئولین و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

دکتر رجبی ورزش را همچون سایر عوامل مثل فرهنگ، آموزش و کار و غیره در تکمیل شخصیت فرد موثر عنوان نمود و گفت: در تلاشیم برای ارتقا ابعاد مختلف ورزش در دانشگاه صنعتی شاهرود چراکه ورزش علاوه بر اینکه موجب شادمانی و افزایش حمیت و جسارت شده، سلامتی را تضمین می‌کند و ابعاد شخصیتی انسان را به نحو مطلوب‌ ترقی می‌دهد.

کلمات کلیدی: #افتتاح #سالن آمادگی جسمانی #ایروبیک #مجموعه ورزشی حجاب #خوابگاه هفتم تیر #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3