اخبار و رویدادها: برگزاری هشتادو دومین و هشتادو سومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری هشتادو دومین و هشتادو سومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲- ۰۸:۱۶:۰۸

برگزاری هشتادو دومین و هشتادو سومین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

در هشتادو دومین و هشتادو سومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود، درخواست احتساب سنوات دوران پیمانی دو عضو هیات علمی و همچنین درخواست ارتقای مرتبه چند تن از اعضای هیات علمی مطرح و پس از بررسی به تصویب رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در هشتادو دومین و هشتادو سومین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 11 بهمن ماه 1402 درخواست احتساب سنوات دوران پیمانی آقایان دکتر سید حمید اسماعیلی فرج و دکتر محمد جعفر مولائی مطرح و پس از بررسی به تصویب رسید.

همچنین درخواست ارتقای مرتبه چند تن از اعضای هیات علمی مطرح و پس از بحث و بررسی به شرح ذیل به تصویب رسید:

آقای دکتر محمد رضا عامریان، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کشاورزی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.

آقای دکتر حمید رضا اصغری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کشاورزی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.

آقای دکتر حسین باغیشنی، عضو هیات علمی دانشکده ریاضی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

آقای دکتر مصطفی نظری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

ارتقاء3

کلمات کلیدی: #برگزاری #هشتادو دومین #هشتادو سومین #جلسه #هیات ممیزه #مستقل #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3