اخبار و رویدادها: برگزاری اولین دوره توانمندسازی زبان دانشجویان دکتری دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری اولین دوره توانمندسازی زبان دانشجویان دکتری دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۲- ۱۲:۳۴:۵۶

برگزاری اولین دوره توانمندسازی زبان دانشجویان دکتری دانشگاه صنعتی شاهرود

اولین دوره توانمندسازی زبان دانشجویان دکتری دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری مرکز آموزش های آزاد و گروه زبان های خارجی این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دوره توانمندسازی زبان دانشجویان دکتری با همکاری مرکز آموزش های آزاد و گروه زبان های خارجی این دانشگاه با حضور 110 نفر از دانشجویان دکتری به مدت 60 ساعت از مهر لغایت دی ماه سال جاری برگزار گردید.

آزمون پایانی این دوره نیز در روز دوشنبه دوم بهمن ماه 1402 با حضور شرکت کنندگان این دوره برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از مهرماه سال 1402، شرکت در دوره توانمندسازی یکی از گزینه های موجود برای احراز بسندگی زبان خارجی دانشجویان دکتری است.

photo9521626047

کلمات کلیدی: #اولین دوره #توانمندسازی #زبان #دانشجویان دکتری #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3