اخبار و رویدادها: میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود از سلسله همایش های سلامت و زندگی طی هفت سال متوالی

میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود از سلسله همایش های سلامت و زندگی طی هفت سال متوالی
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲- ۱۲:۳۴:۱۴

میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود از سلسله همایش های سلامت و زندگی طی هفت سال متوالی

دکتر علی یونسیان دبیر برگزاری همایش های سلامت و زندگی شهرستان شاهرود، ضمن ارائه ی گزارشی از سلسله همایش های سلامت و زندگی، از برگزاری 91 امین همایش در این شهرستان همزمان با هفتمین سالگرد آن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی یونسیان دبیر برگزاری همایش های سلامت و زندگی شهرستان شاهرود، ضمن ارائه ی گزارشی از سلسله همایش های سلامت و زندگی، از برگزاری 91 امین همایش در این شهرستان همزمان با هفتمین سالگرد آن در روز سه شنبه 3 بهمن ماه جاری خبر داد.

دکتر یونسیان به برگزاری همایش های سلامت و زندگی شهرستان شاهرود در سه شنبه های اول هر ماه در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی از بهمن ماه 1395 اشاره نمود و گفت: این همایش ها تاکنون و از این پس با پیگیری های متعدد و با هدف آموزش آحاد جامعه در خصوص مسائل مرتبط با سلامتی، مهارت های زندگی و بهتر زیستن همراه با حضور اساتید صاحب نام  برنامه ریزی و برگزار می شود.

دبیر برگزاری این همایش ها در ادامه با اشاره به اهمیت حضور افرادی صاحب نظر کشوری در شاهرود، به بهره مندی از دانش اساتیدی از جمله پروفسور خاقانی استاد دانشگاه ایالتی میشیگان و عضو کالج جراحان قلب آمریکا، پروفسور ساغری پدر پزشکی هسته ای ایران، پروفسور یارمحمدی استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علی حسنی فوق تخصص جراحی دهان ،فک، صورت و پلاستی، عضو هیات رییسه انجمن جراحان دهان ،فک، صورت ایران و دکترعبدالرحیم حزینی فوق تخصص سرطان شناسی ومسئول بخش خون و طب تسکینی بیمارستان فیروزگر تهران اشاره و در این خصوص ابراز امیدواری کرد که در آینده نیز شاهد حضور چنین اساتید فاخری در این شهرستان باشیم.
وی ضمن یادآوری برگزاری جشن سومین سالگرد همایش های سلامت و زندگی همراه با برنامه های متنوع آموزشی و فرهنگی بر تجلیل از سرمایه های علمی و فرهنگی شهرستان شاهرود در این همایش ها تاکید ورزید.

دکتر یونسیان در ادامه ضمن تشکر از حمایت های امام جمعه شهرستان شاهرود، روئسای وقت دانشگاه های صنعتی و علوم پزشکی شاهرود از همایش های سلامت و زندگی و حضور پرشور مردم فهیم شاهرود به بیان توضیحاتی در خصوص برگزاری 26 دوره همایش های سلامت و زندگی بصورت مجازی با توجه به محدودیت های بحران کرونا، برگزاری پانزده دوره همایش های سلامت و زندگی بصورت اختصاصی برای دانش آموزان دختر و پسر شهرستان شاهرود، برگزاری دو دوره همایش های سلامت و زندگی بصورت اختصاصی برای انجمن اولیا و مربیان آموزشگاه های شهرستان شاهرود، برگزاری چهار همایش ویژه سلامت ترافیکی با همکاری نیروی انتظامی و اجرای همایش سلامت و زندگی شاهرود ویژه توانمند سازی جانبازان ومعلولین پرداخت.

Picture1Picture4_1

Picture2Picture3