اخبار و رویدادها: بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه هفده شهریور جهت آشنایی با فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه

جمعه ۸ دی ۱۴۰۲- ۱۱:۳۳:۴۹

با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، برنامه بازدیدی از آزمایشگاه‌های پردیس مرکزی ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه هفده شهریور سه گروه کلاس هشتمی ها تدارک دیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و به منظور آشنائی دانش آموزان دبیرستان های نظری با رشته های دانشگاهی، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری در این دانشگاه، برنامه بازدیدی روز چهارشنبه 29 آذر ماه جاری از آزمایشگاه‌های پردیس فناوری ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه هفده شهریور سه گروه کلاس هشتمی ها تدارک دیده شد.

دانش‌آموزان این دبیرستان از آزمایشگاه کانی شناسی با توضیحات مهندس میرباقری (دانشکده علوم زمین)، آزمایشگاه فیزیک مدرن با توضیحات مهندس سلطانی (دانشکده فیزیک)، آزمایشگاه شیمی تجزیه با توضیحات دکتر کلی (دانشکده شیمی) و آز XRD , XRF با توضیحات مهندس عباسیان (دانشکده مهندسی معدن) بازدید نمودند.

در این بازدیدها دانش آموزان با جنبه های کاربردی رشته های مختلف و ظرفیت های موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود از نزدیک آشنا شدند.

کلمات کلیدی: #بازدید #دانش آموزان #دبیرستان دخترانه #آشنایی با رشته ها #...3