اخبار و رویدادها: حضور فعال شرکت زمین فناوران نفت آسیا در دومین رویداد پتروتک

حضور فعال شرکت زمین فناوران نفت آسیا در دومین رویداد پتروتک
چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲- ۱۳:۳۳:۵۹

حضور فعال شرکت زمین فناوران نفت آسیا در دومین رویداد پتروتک

دومین نمایشگاه و کنفرانس مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت (پتروتک) همزمان با هفته پژوهش با حضور فعال شرکت زمین فناوران نفت آسیا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دومین نمایشگاه و کنفرانس مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت (پتروتک) همزمان با هفته پژوهش از تاریخ 28 الی 30 آذرماه سال جاری در محل سالن‌های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت با حضور ده‌ها شرکت فناور و دانش بنیان فعال و همچنین بهره‌برداران دولتی و خصوصی در بخش‌های مختلف صنعت نفت برگزار گردید.

شرکت دانشگاهی و فناور زمین فناوران نفت آسیا نیز با حضور فعال در رویداد مذکور و در غرفه اختصاصی خود پذیرای علاقمندان، مسئولین و فعالان بخش‌های دولتی و خصوصی در این نمایشگاه با محوریت عرضه محصولات نرم‌افزاری خود در حوزه‌ی مدیریت هوشمند داده‌ها در صنعت نفت بود.

در مجموع این نمایشگاه فرصت مناسبی را برای ارتباط شرکت‌های فناور و دانش بنیان با فعالان صنعت نفت و همچنین آشنایی با آخرین تحولات و پیشرفت‌ها در موضوعات مرتبط با فناوری‌های نوین در صنعت نفت ایجاد نمود.

لازم به ذکر است؛ سلسله نشست‌هایی هم در پنل‌های تخصصی B2B با مشتریان بالقوه محصولات مذکور برگزار شد.

کلمات کلیدی: #حضور فعال #شرکت زمین فناوران نفت آسیا #دومین رویداد پتروتک #...3