اخبار و رویدادها:  بیست و پنجمین جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

بیست و پنجمین جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲- ۰۸:۲۳:۲۳

بیست و پنجمین جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقات فوتسال بیست و پنجمین جشنواره پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور پرشور تماشاگران در بازی فینال برگزار شد و در نهایت تیم مدیریت ورزشی در روز پایانی مسابقات مقام اول این دور از مسابقات گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات فوتسال بیست و پنجمین جشنواره پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور 18 تیم از 27 آبان ماه لغایت 4 دی ماه جاری برگزار شد و در نهایت تیم مدیریت ورزشی در روز پایانی مسابقات در سالن فجر با حضور پرشور تماشاگران در بازی فینال و همزمان با برگزاری جشن قهرمانی،  توسط آقای گل رضا زاهدی با 17 گل توانست مقام اول این دور از مسابقات را کسب نماید.

تیم های دانشکده اقتصاد و معماری شهرسازی بازی رده بندی را برگزار کردند که تیم اقتصاد با نتیجه شش برصفر پیروز و مقام سومی مسابقات را کسب نمود و درادامه در بازی فینال دو تیم مدیرت ورزشی و تربیت بدنی مقابل یکدیگر قرارگرفته که تیم مدیریت ورزشی توانست با نتیجه 7 بر 2 تیم تربیت بدنی را شکست داده و قهرمان مسابقات شود، در بازی فینال دکتر خسروی معاون دانشجویی، مدیرتربیت بدنی، روسای دانشکده های تربیت بدنی وشیمی، مدیرامورمالی مدیرحراست، اعضای هیات علمی وکارمندان دانشگاه حضور داشتند.

اسامی تیم قهرمان:

مهدی محمدپور، محمدمحمدی، علی مرادی، مسعود شجری، رضا زاهدی، جاویدخالق وردی، سجادفدایی، امیرحسین معینی اعضا تیم مدیریت ورزشی به سرپرستی علی بلوچ می باشد.

اسامی تیم نایب قهرمان:

محمدحسین خنجری، حامد نوری، عبدالرئوف ماهری، علیرضا رستمی انگاسی، دانیال صائمی،سید مصطفی موسوی، علیرضا الله نیا سماکوش، نعیم بهادر اعضا تیم تربیت بدنی به سرپرستی امیرحسین مومن زاده می باشند.

اسامی تیم سوم:

محمدامین قربانی، علی آجودانی،مهدی اسماعیلی، محمدمهدی عطائی، مهدی پرنیان مهر، محمدرضاکمالی، عرفان قندالی، محمدوزیریاعضا تیم اقتصاد به سرپرستی سیدحسین سیدی می باشند.

دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از کلیه افرادی که در برگزاری این مسابقات را همراهی کردند، قدردانی نمود.

9b75f34d-702b-4ee1-9fc3-ac49504e1a50