اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان
دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲- ۰۸:۴۵:۴۵

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان برای سال تحصیلی 404-403 در مقطع کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان گرامی

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر دارد بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو بگیرد. لذا متقاضیان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه جذب و حمایت استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی http://evp.iut.ac.ir/fa/talent مراجعه فرمایند.

شایان ذکر است پایان مهلت ثبت نام داوطلبان حداکثر تا پایان ساعت روز 1402/10/8 می باشد.

در ضمن جهت دسترسی به فایل ضمیمه می توانید به آدرس اینترنتی دانشگاه صنعتی شاهرود/دانشکده کشاورزی/اعلانات و چارت آموزشی/تابلواعلانات/پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان 404-403 مراجعه نمایید.