اخبار و رویدادها: انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه مکانیک به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه مکانیک به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری
شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲- ۱۱:۴۵:۲۴

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه مکانیک به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری

دکتر محمد حسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود، به عنوان پژوهشگر برگزیده در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران ، فناوران و نوآوران برگزیده کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده کشور صبح روز سه شنبه 21 آذر ماه جاری در دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزیر علوم برگزار شد و دکتر محمد حسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران ،فناوران و نوآوران برگزیده کشور به عنوان پژوهشگر برگزیده انتخاب شد.

در این مراسم از ۵۰ پژوهشگر، ۱۲ فناور، ۴ انجمن علمی و ۴ نشریه علمی در بخش‌های «پژوهشگران برگزیده»، «فناوران»، «رؤسای دانشگاه‌ها»، «نشریات علمی» و «انجمن‌های علمی» تقدیر شدند.

0e56727d-c424-4d38-a1a6-2fbf6745c220

کلمات کلیدی: #انتخاب #عضو هیات علمی #دانشگاه صنعتی شاهرود #مکانیک #پژوهشگر #برگزیده کشوری #...3