اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان
سه شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲- ۱۰:۵۷:۴۱

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان

پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برای نیمسال 404-403

به نام خدا

قابل توجه دانشجویان گرامی

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 1404-1403 از بین دانشجویان واجد شرایط مطابق با شرایط مندرج در فراخوان برای مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

متقاضیان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، دریافت داهنمای مربوطه و ثبت نام به پایگاه اینترنتی دانشگاه سیستان و بلوچستان به نشانی: http://www.usb.ac.ir مراجعه فرمایند.

در ضمن جهت دسترسی به فایل های پیوست می توانید به آدرس: دانشگاه صنعتی شاهرود/دانشکده کشاورزی/اعلانات و چارت آموزشی/ تابلو اعلانات/پذیرش دانشجو بدون آزمون استعدادهای درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان  مراجعه نمایید.