اخبار و رویدادها: بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما جهت آشنایی با رشته ها، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه

شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲- ۱۲:۵۱:۴۴

با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، برنامه بازدیدی از آزمایشگاه‌های پردیس فناوری ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما  (پایه یازدهم) تدارک دیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و به منظور آشنائی دانش آموزان دبیرستان های نظری با رشته های دانشگاهی، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری در این دانشگاه، برنامه بازدیدی روز چهارشنبه 22 آذر ماه جاری از آزمایشگاه‌های پردیس فناوری ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما  (پایه یازدهم) تدارک دیده شد.

دانش‌آموزان این دبیرستان از آزمایشگاه سازه با توضیحات مهندس نظامی (دانشکده عمران)، آزمایشگاه رباتیک با توضیحات مهندس اسلام دوست (دانشکده مکانیک)، آزمایشگاه متالوگرافی با توضیحات دکتر حاجیان (دانشکده مهندسی شیمی و مواد)، مرکز آپا با توضیحات مهندس عسکری (دانشکده کامپیوتر)،  آزمایشگاه الکترونیک صنعتی با توضیحات دکتر حسین تبار و آزمایشگاه فیزیولوژی با توضیحات دکتر محمدپوری (دانشکده برق)، بازدید نمودند.

در این بازدیدها دانش آموزان با جنبه های کاربردی رشته های مختلف و ظرفیت های موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود از نزدیک آشنا شدند.

photo8477645732

کلمات کلیدی: #بازدید #دانش آموزان #دبیرستان #فعالیت های آموزشی #پژوهشی #دانشگاه #...3