اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲- ۱۳:۲۰:۲۷

برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیر تربیت بدنی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در پی اتمام دوره مدیریت دکتر حسنی مدیر اسبق تربیت بدنی و امور فوق برنامه، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس این دانشگاه، دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیریت جدید تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه منصوب شد.
دکتر حسین خسروی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در جلسه روز یکشنبه 19 آذر ماه جاری، ضمن تقدیر از اقدامات و تلاش های خالصانه دکتر حسنی در طی دوره چهارساله این مدیریت، برای دکتر رجبی در مسئولیت جدید آرزوی توفیق کرد.
معاون دانشجویی دانشگاه در این جلسه، برنامه ریزی دقیق برای فضاهای ورزشی، شرکت نظام مند در مسابقات ورزشی و توسعه ورزش همگانی را از اولویت هایی برشمرد که باید در دوره جدید مدیریت تربیت بدنی دانشگاه دنبال شود.

photo8470299803photo8470299628

کلمات کلیدی: #جلسه #تکریم #معارفه #مدیریت #تربیت بدنی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3